• българскиbg
  • Românăro
  • Опаковъчна машина тип залепяне на 4 ръба

    CIA TechnologyВертикални опаковъчни машиниОпаковъчна машина тип залепяне на 4 ръба
    Код на продукта4S

    Описание

    Техническо предимство Три серво мотора Машината има три серво мотора. Това прави машината по -бърза и чувствителна в сравнение със своите конкуренти. Щепселни съединители Всички сменяеми предишни отоплителни съоръжения на машината, всички бутала и други сменяеми съоръжения, свързани към основния корпус. И това осигурява удобство за потребителя

    Принцип на работа

    Техническо предимство Два серво мотора Машината има два серво мотора. Това прави машината по -бърза и чувствителна в сравнение със своите конкуренти.
    Система за претегляне на опаковката Капацитетът на опаковката на машината е максимум 25 кг и има специален подемник за високи тежести. Благодарение на тази функция, машината може да продължи опаковането, без да повреди филма или машината.
    Специално проектирана система за носене на тежки бобини За много тежки калерчета се използва специална система за отваряне и пренасяне на бобини. Тази система е полезна за монтиране на калерчета върху горната част на машината.
    Модел Start-Stop Както подсказва името, тази машина спира филма за запечатване за опаковане. Така че тази машина може да опакова висококачествени пакети.

    Здрава конструкция и платформа Основната конструкция на машината е направена от здрави материали. Машината има стандартна платформа за себе си. Така че предвидените везни и силози могат лесно да се монтират на тази платформа.
    Щепселни съединители Всички сменяеми предишни отоплителни съоръжения на машината, всички бутала и други сменяеми съоръжения, свързани към основния корпус. И това осигурява удобство за потребителя.
    Сензорен екран С регулируемата си височина и посока на сензорния екран, осигурява ергономичен дизайн в сравнение с конкурентите.
    Технология на Schneider Всички драйвери на серво мотори и сензорен екран придобиха стойност чрез технологията Schneider.

    Автоматична система за опъване на филма По време на непрекъснатия поток на филма, използван в опаковката от автоматична система за опъване. Тези високоскоростни сензори осигуряват пакети със същото качество, ако има промяна в скоростта на машината.
    Автоматичен механизъм за предотвратяване на подхлъзване на филм Може да се движи надясно и наляво поради свързването на филмите към всички конструктивни двигатели. Автоматичното плъзгане отдясно и отляво на машината е предотвратено.
    Прозрачна структура Лявата, дясната страна на предната част на машината е снабдена с фибро стъкло. Това е предимство за потребителя да контролира машината и комплекта.
    Епоксидно боядисано тяло Епоксидна боя е нанесена върху основния корпус на машината. Оборудване, което е в контакт с продуктите е изработено от неръждаем хром.