• българскиbg
  • Românăro
  • Опаковъчна машина от серия HSP

    CIA TechnologyВертикални опаковъчни машиниОпаковъчна машина от серия HSP
    Код на продуктаHSP Series

    Описание

    Високоскоростна опаковъчна машина пълнещо с азот устройство, перфориращи челюсти, устройство за изработка на торбички за вериги, устройство с гусеца

    Принцип на работа

    Високоскоростна опаковъчна машина Устройство за пълнене на азот, перфориращи челюсти, устройство за изработване на торбички за вериги, устройство с гуза Техническо предимство – Машината се управлява от три серво мотора, с непрекъсната система за изтегляне на филм и с максимална скорост, която може да улови 120 торби/мин. – Нов външен вид и комбиниран тип рамка са направени машината да стане по -прецизна като цяло.
    – Електрическата кутия, която може да бъде преместена в комбинация с цялата машина, както и сензорният екран.
    – Серво -издърпващата фолио система включва вакуумна помпа и планетарен редуктор. Работи стабилно и има дълъг експлоатационен живот.
    – Над 90% резервни части са от неръждаем материал. Също така елементите на електрическите апарати са световноизвестни марки.
    – Автоматичната корекционна система прави система за проследяване и позициониране на гравитационния баланс – Лесно е да се регулира новата вертикална уплътнителна структура и развитата хоризонтална уплътнителна структура поради приемането на система за гравитационен баланс – Рамката за изтегляне на филма е проста конструкция, лесна за регулиране и инсталиране на филмовите части в контакт с продукт от неръждаема стомана AISI 304
    .