• българскиbg
  • Românăro
  • Машина за счупване на орехи WAL 001

    Код на продуктаWAL-001

    Описание

    Предоставя услуги в областта на машиностроенето за бобови култури, зърнени култури, ядки, семена и маслодайни семена. След 2,5 години изследвания и усъвършенствания се изобрети и се произведе една доста обещаваща машина за счупване на орехи. Също така се състави и процесът за обработка на орехови ядки. Той има много характеристики и предимства като производство на продукт с голям капацитет за кратко време, отделяне на черупката на ореха с най-малко увреждане, лекота на използване, съответствие с техническите стандарти на страната, съответствие със здравните изисквания на страната, стандарти за безопасност и лесен монтаж.

    Принцип на работа

    1- БУНКЕР Използва се за съхраняване на орехите и равномерното им захранване в машината. Изработена е от материал St 37. Използва се за осигуряване на непрекъснатата работа на машината.

    2- МАШИНА ЗА СЧУПВАНЕ НА ОРЕХИ Използва се за счупване на орехи с големи размери. Счупва обвивката на ореха като запазва сърцевината неповредена. Материалите, които имат допирни точки с продукта са произведени от неръждаем материал 304. Върху машината има два броя двигателя.

    3– МАШИНА ЗА СОРТИРАНЕ ПО РАЗМЕР И ПОЧИСТВАНЕ НА СЧУПЕНИ ОРЕХИ Използва се за сортиране на счупените орехи и отделянето им от черупките им. Той разпределя ореха в четири размери. Тя отделя ядката цяла и я предава по-нататък. Местата, които докосват продукта, са изработени от неръждаем материал 304. Създадена е да сортира ядката по съответния размир без да я уврежда. Машината е проектирана да предотврати повторното счупване и да остави ядката цяла като отделя несчупените орехи и ги връща отново в процеса.