• българскиbg
  • Românăro
  • Машина за счупване на обвивките на лешниците

    CIA TechnologyСистеми за счупване на обвивките на ядкитеМашина за счупване на обвивките на лешниците
    Код на продуктаWAL 001

    Описание

    Предоставя услуги в областта на машиностроенето за бобови култури, зърнени култури, ядки, семена и маслодайни семена. След 2,5 години изследвания и усъвършенствания се изобрети и се произведе една доста обещаваща машина за счупване на обвивките на лешниците. Също така се състави и процесът за обработка на ядките на лешниците. Той има много характеристики и предимства като производство на продукт с голям капацитет за кратко време, отделяне на черупката на лешниците с най-малко увреждане, лекота на използване, съответствие с техническите стандарти на страната, съответствие със здравните изисквания на страната, стандарти за безопасност и лесен монтаж.

    Принцип на работа

    1- БУНКЕР Използва се за съхраняване на лешниците и равномерното им захранване в машината. Изработена е от материал St 37. Използва се за осигуряване на непрекъснатата работа на машината.

    2- МАШИНА ЗА СЧУПВАНЕ НА ОБВИВКАТА НА ЛЕШНИЦИТЕ Използва се за счупване на обвивката на сортираните лешници. Той счупва сортираните лешници с най -висока ефективност и ги предава по-нататък без да уврежда вътрешността. Материалите, които имат допирни точки с продукта са произведени от неръждаем материал 304. Върху него има два двигателя.3 – МАШИНАТА ЗА СОРТИРАНЕ ПО РАЗМЕР И ПОЧИСТВАНЕ НА ЛЕШНИЦИТЕ. Използва се за сортиране на счупените лешници и отделянето им от черупките им. Машината разпределя лешника в четири размери. Машината отделя лешника от черупката и го предава по-нтатък. Местата, които докосват продукта, са изработени от неръждаем материал 304. Машината е проектирана да сортира по размер вътрешността на лешниците без да ги уврежда. Благодарение на сортиращите топки вътре, машината отделя несчупените лешници и ги счупва отново като предотвратява повторното им връщане обратно в процеса. Машината счупва лешниците като оставя най-малко отпадъци.