• българскиbg
  • Românăro
  • Кантар за чували с една везна PLC

    CIA TechnologyМашини за пълнене на чувалиКантар за чували с една везна PLC
    Код на продуктаBAY 017 PLC / 1

    Описание

    Тази везна може да бъде поставена в опаковката на искания продукт от 05 – 15 тона/час и може да бъде изпълнена в много различни варианти. (Приблизителната граница на грешка е +/- 50 грама на торба). Зададената стойност може да бъде редактирана от оператора.

    Принцип на работа

    Технически спецификации на системата (електронен монтаж):

    Капацитет: Тази везна може да бъде поставена в опаковката на искания продукт от 05 – 15 тона/час и може да бъде изпълнена в много различни варианти. (Приблизителната граница на грешка е +/- 50 грама на торба). Зададената стойност може да бъде редактирана от оператора.

    Задаване на стойност редактиран от оператора.

    Бърза-бавна скорост: По подразбиране стойността трябва да бъде бързи и бавни единици за доставка в една везна за претегляне. Може да бъде опакован в много различни варианти за искания продукт. Една везна за претегляне на чували ще премине към бавен и бърз режим на прецизно претегляне. Според продукта и капацитета на силоза идеалната настройка се коригира и завършва автоматично.
    Тегло на чувала и торбата: 10 кг, 15 кг и 50 кг чували и се използват за пълнене на торбата.

    Общият брой на заявените опаковани продукти може да бъде проследен на екрана.

    Степента на заетост на сензорите в бункера се контролира автоматично.

    Везните за претегляне, дължащи се на PLC (контролен блок) и с отваряща се затваряща се видима врата, грешките могат да бъдат контролирани.