Mașină de cojit

Codul produsuluiDE-HULLER 4x038

Descriere

Mașina de cojit transferă produsul la 4 mori, care efectuează procesul de cojire. Accelerează boabele de cădere ale mesei rotative și le împinge pe peretele cazanului morii. Semințele de floarea-soarelui sunt rupte de forța loviturii. Învelișul exterior, care este separat de interiorul morii, este aspirat și distribuit prin mișcări de vibrații în jgheab și vid, separând astfel partea exterioară și interioară a sămânței.

Principiul de funcționare

„Mașina de cojit transferă produsul la 4 mori, care efectuează procesul de cojire. Accelerează boabele Mașina de cojit transferă produsul la 4 mori, care efectuează procesul de cojire. Accelerează boabele de cădere ale mesei rotative și le împinge pe peretele cazanului morii. Semințele de floarea-soarelui sunt rupte de forța loviturii. Învelișul exterior, care este separat de interiorul morii, este aspirat și distribuit prin mișcări de vibrații în jgheab și vid, separând astfel partea exterioară și interioară a sămânței. Proiectarea mașinii, prelucrarea modernă și piesele de schimb de înaltă calitate, nivelul de separare de înaltă calitate și de nivel scăzut al miezului de semințe, viteza de rotație a morii pot fi ajustate în funcție de tipul procesat produs.Reglarea în funcție de tipul și calitatea produsului utilizat și de controlul vitezei se poate face cu ușurință datorită tahometrului.
Capacitatea de a controla intensitatea impactului produsului din exterior.

de cădere ale mesei rotative și le împinge pe peretele cazanului morii. Semințele de floarea-soarelui sunt rupte de forța loviturii. Învelișul exterior, care este separat de interiorul morii, este aspirat și distribuit prin mișcări de vibrații în jgheab și vid, separând astfel partea exterioară și interioară a sămânței. Proiectarea mașinii, prelucrarea modernă și piesele de schimb de înaltă calitate, nivelul de separare de înaltă calitate și de nivel scăzut al miezului de semințe, viteza de rotație a morii pot fi ajustate în funcție de tipul procesat produs.Reglarea în funcție de tipul și calitatea produsului utilizat și de controlul vitezei se poate face cu ușurință datorită tahometrului.”