• българскиbg
 • Românăro
 • За нас

  CIA TechnologyЗа нас

  „Ussort Technology е специализирана в технологията за обработка и подобряване на семена. Произвежда иновативни технологии в областта на бобовите култури, зърнените култури, ядките, семената и маслодайните семена.

  Разработва, проектира, произвежда, сглобява. Ussort Technology извършва операции като почистване, пресяване, пръскане, опаковане и транспортиране с машините, които са разработени и произведени с иновативни идеи. Компанията произвежда 350 различни машини и оборудване и може да създава 150 пълноценни съоръжения годишно.
  Макар и нова, тя има солидна история. Създадена в началото на 2017 г., Ussort Technology е нараснала върху 40-годишна основа. Компанията, която има търговски връзки в повече от 60 държави на 5 континента по света, може да предоставя услуги до всяка точка на света.

  Тя е световен производител на технологии за пресяване на семена. Ussort Technology е глобален „Производител на зърнени технологии за производство на зърно“, чийто производствени и монтажни заводи са разположени в Мерсин, Турция. В допълнение към основните услуги се изреждат и монтажът, техническата поддръжка след продажба, обучение за използване на машина и доставката на резервни части.“